Projecten

Van lokale ondernemingen tot grote industriële spelers ... Ze vertrouwen allemaal op de expertise van onze ingenieurs. 

Ontdek hier enkele van onze projecten die onze multidisciplinaire aanpak, all-in hydraulische oplossingen en meetbare resultaten illustreren.

Boorwagen voor het nemen van stalen voor de Vlaamse Overheid dienst “wegen en verkeer “.

Boorwagen

Realisatie van een hydraulisch aangedreven boorwagen gebouwd op Mercedes Atego. Opbouw in drie compartimenten: bureau, werkplaats en boorunit. In het bureau zijn alle functionaliteiten aanwezig zoals 230V, verwarming, verlichting, en afsluitbare deur. Tevens staan er twee RVS waterreservoirs van 750 liter. In de werkplaats bevindt zich een toegangsdeur met aluminium trap geïntegreerd in de bodem. Solide opbergruimte en een actieve koelunit om boorkernen geklimatiseerd op te slaan. In het laatste compartiment bevind zich de boorunit. Deze unit kan zich over een breedte van twee meter verplaatsen en  over een diepte van één meter boren met een boorvermogen van 20 kW. De aansturing is volledig digitaal-proportioneel en bedient niet alleen de boorunit, maar ook de hydraulische achterklep, de vier steunvoeten, de watertoevoer, de hydraulische PTO en de hydraulisch inklapbare bumper. De pomp en het oliereservoir zijn netjes weggewerkt onder de bodem van het voertuig.

Met dit voertuig kunnen de bedieners op een snelle, maar vooral veilige manier, efficiënt boorstalen nemen van het Belgische wegdek.

Projecten